Gyurcsány Ferenc igazi arca

 2013.11.05. 18:19


Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól elnevezésű vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről olvashatunk az alábbi dokumentumban.


Lássuk a baloldal, a Demokratikus Koalíció vezetőjének: Gyurcsány Ferencnek igazi arcát.

Szijjártó Péter határozati javaslata.pdf


Ne feledjük, a felejtésnek ára van!

A dokumentumból kiderül, hogy "Gy. Ferenc és érdekkörének meggazdagodásában nagy szerepet játszottak a cégeinek rendszeresen, nagy összegben juttatott, összességében több száz millió forintot kitevő állami megrendelések, támogatások és hitelek. Továbbá, hogy Gyurcsány Ferenc 2003-ban egy jogszerűtlen döntés alapján jutott több mint  70 millió forintnyi osztalékhoz. A Gyurcsány-kormány hivatali ideje alatt nyílt lehetőség a nyereségesen működő, az állami oktatáspolitika fontos eszközét jelentő Nemzeti Tankönyvkiadó Rt. privatizálására. Az eljárás folyamán súlyos vagyonvesztés érte az eladó államot, ugyanis a végső vételár egy milliárd forinttal alatta maradt az első pályázati körben megfogalmazott legjobb ajánlatnak . A teljesen indokolatlan privatizációs eljárás győztese egy olyan cég lett, mely korábban megvett egy Gyurcsány Ferenc érdekeltségi körébe tartozott vállalatot...

...Összességében kijelenthető tehát, hogy Gyurcsány Ferenc meggazdagodásában, milliárdossá válásában nagy szerepet játszottak állami források, politikai-gazdasági kapcsolatok, valamint az az érdekeltségi rendszer, melynek tagjai hol az állam, hol a magánszféra, hol pedig a gazdaság oldalán kaptak szerepet. "

Kell ez nekünk ismét ?

6569_gyurcsany_bajnai.jpeg

Címkék: MSZP Gyurcsány Belföld Ellenzék

A bejegyzés trackback címe:

https://barsonyszek.blog.hu/api/trackback/id/tr95612747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

is 2013.11.06. 14:43:40

@fists: "Gyúrcsány alatt gyakorlatilag működésképtelenné vált az állam és be is szüntette a működését."

Pontosítsunk: Gyurcsány alatt a FIDESZ + régi MSZP működésképtelenné tette az államot. Most éppen arról van szó, hogy a FIDESZ + régi MSZP-t végleg el kellene már temetni, egyszerre, egymás mellé, mert csak elrohasztják az országot. Ebben úgy nagyjából egyetértés is van.

Hogy ki jöjjön utána, Gyurcsány, aki ezt egyszer már megpróbálta, vagy Bajnai, vagy Mesterházy, vagy Bokros, vagy Shiffer, vagy Vona, vagy Mr X, vagy Ms. X, erről érdemes csak beszélgetni.

szonár 2013.11.06. 14:44:43

az utolsó kérdésre a válasz:

Nem, erre semmi szükség nincs ismét!

Nem csak az a baj, hogy mi volt a múltban. Az a baj, hogy semmi nem változott. Ugyanazok az emberek képviselik a baloldalt ma is, mint 2010-ben, és ezek az emberek sem változtak semmit.
Mesterházy és Bajnai még mindig ugyanolyan béna, Gyurcsány még mindig ugyanolyan demagóg, agresszív és alkalmatlan.

A jobboldal meg tudott újulni az 1994-es bukta után, a baloldal nem tudott megújulni a 2010-es bukta után.
Ezek akarják megreformálni az országot? Magukat sem tudják megreformálni...

2013.11.06. 14:52:16

Vergődik a libsi prolihad, de a Békemenet megmutatta, hogy a magyar emberek hova fogják tenni a keresztet a jövő évi választáskor. Nektek annyi...

nápolyi maszti 2013.11.06. 14:52:50

nem, nekunk a felcsuti polgarmester kell, aki NEM pol. kapcsolatai reven szerzett 6,9 Milliardot.
by the way, az index miota kozli a fidesz agit prop osztalya lognak alcazott kozlemenyeit?

Bambano 2013.11.06. 14:58:38

@szonár: a jobboldal meg tudott újulni a 94-es bukta után?? lássuk csak, kik voltak a legnagyobb jobboldali párt megújult vezetői: 1990: Orbán Viktor, 1994: Orbán Viktor, 1998: Orbán Viktor (ezt értem), 2002: Orbán Viktor, 2006: Orbán Viktor.

Ez egy nagyon érdekes felfogása a megújul szónak.

Bambano 2013.11.06. 15:02:41

@Lindalinda: most, hogy kiderült, 40 milliárddal kevesebb folyt be a trafikokból, látszik, hogy nem csak a libsi prolihadnak annyi, hanem a csókos jobbosoknak is.

putris72 2013.11.06. 15:13:08

@is: Vagy te úgy gondolod,hogy úgy van!

BSz 2013.11.06. 15:13:13

1) Ha ez a Fidesztől független, akkor Bajnai mit is keres pontosan a képen? Mert a cikkben róla nem esik szó. Csak az a hülye propaganda kampány jut eszembe (nem, mintha bármelyik szereplőt is szalonképesnek tartanám a magyar politikában).

2) Szíjártó túl magas, lecsapták már előttem.

3)
Kell ez nekünk? Hát hogy a lenyúlt államvagyon, vagy az állami források lenyúlása pofátlanabb-e azt nem tudom, meg azt se, hogy melyik tesz tönkre több embert.

Nem baj ha erre nem tér ki a cikk, de akkor ne ez legyen az utolsó mondat.

Vagy ha valaki nem tud állást foglalni ezügyben (pl én), akkor tessék leírni egy félmondatban, hogy LMP - Jobbik; szüzek előnyben :-P

Különben joggal Fideszbérencezik a nép!

gyászhuszár 2013.11.06. 15:21:42

hát igen, én is reggel játszottam el a gondolattal, hogy a fideszbe be kéne lépni. egyszer én is sorra fogok kerülni a jutalomlistán..
de pont az a szijjártó javaslatozik, akiknek szintén az elmúlt hónapokban került közel a családja a fazékhoz...gyerekek meddig lehet még hülyének nézni a nem fideszes magyarokat? meddig? meddig? vagy akinek nem tetszik húzzon el?és ki fog adót fizetni nektek? ki fogja ezeket megfizetni?észnél vagytok?
szomorú, csak az arcok változnak, de sem mi, sem ők..

Lord Snow 2013.11.06. 15:25:19

Teljesen igaza van a posztnak.

És akkor nézzük már meg a leggazdagabb magyarokat, ha pont ma jelent meg erről írás, itt, az indexen, ahol a fideszes posztíró is publikál.

index.hu/gazdasag/2013/11/06/ok_a_leggazdagabb_magyarok/

Egytől-egyig ugyanilyen simlis, korrupt privatizátor vagy sima csaló mind, tessék csak megnézni. Akinek a neve nem volt előttem ismert, arról 5 perc alatt kiderült, hogy ő is az. Vadásztatás, magán-titkosszolgálat, magyar cégek, földek, emberek kifosztása.

Ilyenek a magyar gazdagok, tessék megnézni, milyen értéket tettek hozzá a világhoz.

Csak hab a tortán, hogy a magyar szervezett bűnözés egyik feje, a "közbeszerzések" állandó nyertese nincs is rajta.

A hab tetején pedig az áfonya az az MSZMP-s óriáscég-lopó csávó, aki úgy került be a leggazdagabbak közé, hogy még tönkre is tette azokat a magyar vállalatokat, amiket kiprivatizált, most meg a "jobboldali" felvonulások (békemenetek) élén vonul a többi "polgárral", és nagyon utálja a "komcsikat". Ő, az MSZMP-s tolvaj, pont ő.

Don Quixote de la Ferko 2013.11.06. 15:35:18

@putris72:

Azt szeretem a hozzád hasonló egyszerű narancsdroidokban, hogy hirdetitek magatokról, hogy mennyire hülyék vagytok.

Egy kis ismétlés. Veled együtt tojom le, hogyan szerezte Gyurcsány a vagyonát. Írtál egy bődületes baromságot, erre válaszoltam azt, hogy 4 szoci harmadannyit lop mint egy darab mocskos fideszes, erre csak Gyurcsányozni tudtál, cáfolat nem nagyon érkezett részedről, hiszen a valóságot nem tudod cáfolni, csak a hozzád hasonló birkák hisznek neked és a hazug tolvaj fideszeseknek.

Örülök, hogy segíthettem, ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezz hiszen láthatóan van még mit az agymosásod után emlékeidbe idézni.

Don Quixote de la Ferko 2013.11.06. 15:45:17

@Torgyán Viktor:

No igen. Az agyhalott naracsködösökkel ellentétben azért van olyan ember az országban, aki emlékszik még a csüngőhasú csodacsatár 1998-as vagyonbevallására, amiben volt egy fél lakása, és egy rügyvedt Golfja. Aztán hogy, hogy-nem ez az összeg a négy évvel későbbi papíron már 100 milla felé járt, és sokakkal ellentétben én emlékszem arra a riportra, amikor a Torgyán villa kapcsán egy buta kezdő újságíró meg merte kérdezni vityát, hogy hogy is van ez a száz milla, és kapott egy olyan választ, hogy aki foglalkozni mer a vagyonával azt azonnal feljelenti.
vitya abban zseniális, hogy kiemelte az ország IQ-20 alatti rétegét, és azokat fanatizálta. Sajnos ez akkora tömeg, hogy elég a hatalomban maradásához.

laci_52 2013.11.06. 15:46:25

Arról nem írnak, hogy manapság a Fidesz-slepp miből tollasodik?

Állami megrendelésekből és támogatásokból(lásd Közgép).

Egyik kutya, másik eb, ezek is lopnap, mint ahogy azok is loptak.

Emiatt tart itt az ország: a politikai és gazdasági elit rablóbandákból áll, pártszimpátiától függetlenül. Nincs köztük senki, aki kis hazánk felemelkedése érdekében tevékenykedne, mindegyikük csak a zsebét akarja megtömni.

fists 2013.11.06. 15:50:25

:) Szórakoztat, ahogy a sok félnótás gyurcsányista eszelőden gyűlölködik amiatt amit írtam, ezért folytatom :) Állandóan Orbánt führerezik, hitlerezik stb. pedig ha valamelyik balos majom olvasna is néha valamit a kiskegyeden túl (nem jellemző) látnák (dehogy), hogy gyurcsány alkalmaz kisértetiesen hasonló módszereket a politikai ellenfeleivel szemben (mármint a baloldali ellenfeleivel) mint hitler. Zsarolás, lejáratás, szivárogtatás. stb. Egy igazi becstelen szarházi, akinek a szava fabatkát sem ér. Lássuk csak milyen ember is ez a sunyi kretén: Meghívják az mszp-együtt rendezvényére a többi törpegittegylettel együtt, hogy legyen végre egy olyan baloldali rendezvény ahol legalább valami tömegféle látszatát tudják kelteni. A szervezők és házigazdák csak annyit kérnek - mint mindenki mástól - hogy ne forszirozzanak egy témát, mivel az márnem aktuáli. Gondolom ez a zsebhitler is kezet adott rá, de mint karakán, becsületes ember, már akkor tudta, hogy nem tartja be. Megbeszélte jó haverjával a kunczéval, hogy kritizálja az együttműködést. Az meg is teszi, és ehhez csatlakozva előad egy szokásos ripacs performanszt, arról, hogy ő vele aztán mindenkinek együtt kell működni, és persze ő lenne a legjobb miniszterelnök jelölt. Mellesleg a meghívóját és a rendezvény házigazdáját lehurrogtatja az embereivel annak saját rendezvényén. :) Az ilyenért egy jobb falusi kocsmában is megverik az embert. Gyurcsány egy igazi gátlástalan, gerinctelen, önimádó Zelig.

Don Quixote de la Ferko 2013.11.06. 15:52:02

@laci_52:

Tökéletesen igaz, hogy egyik kutya,másik eb, csak a fennmaradó resztli nem mindegy. Mert gondolom akik megépítették a "tolvaj szocik" alatt a közel 1000 kilométernyi új úthálózatot, azokat nem nagyon vigasztalja, hogy a nemzetmegváltónak köszönhetően papíron jobban teljesítünk, de fizikailag valós munkája nincs, mert semmi sem épül, mivel vitya az erre az etapra szóló 1000 kilométernyi útravalót Nokia tehervonatnyi mennyiségben lopta haza és a csókosok zsebébe.

Don Quixote de la Ferko 2013.11.06. 15:53:22

@fists:

Tévedsz. Engem az szórakoztat, hogy a jövő évi választások után, amikor az új viktor kormány ráeszmél arra, hogy az országtól már nem tudnak lopni, akkor a te zsebed következik. Na akkor fogok igazán röhögni.

Laurel 2013.11.06. 16:03:01

Nem kívánom vissza Gyurcsányt, és sokakkal együtt azért szavaztam a Fideszre, mert változást szerettem volna. Nem csodát, egyszerűen csak változást, tisztességet, becsületes politizálást, átlátható döntéseket a gazdaságban. Ez legkevésbé nem következett be. Persze a haverok jól teljesítenek, ez látszik a simicska féle cégek mérleg adatain. Szinte a Facebook-ot is megszégyenítő a szárnyalás. Szóval nem vagyok Gyurcsány párti, de a blog író néhány soros kijelentései esetleg hihetőbbek volnának, ha adatokkal, forrásokkal, hiteles dokumentumokkal támasztaná alá mondanivalóját. Így csak vagdalkozás. Aki akarja hiszi, aki nem akarja nem hiszi.

sanyix 2013.11.06. 16:06:22

@P.Freddy: azért mert nem relatív. Ugyan az a banda a fityisz, maszop és dk is, háttéralkukkal, betyárbecsülettel, egymás zsarolásával ("ha kiborítod a bilit én is kiborítom, jobb ha kussolsz és akkor én sem csiripelek"), ráadásul mind ugyanonnan jött, az mszmp háza tájáról.

Bambano 2013.11.06. 16:07:09

@fists: ti mindig azt tévesztitek el, hogy attól, hogy az egyik vállalhatatlan, a másik nem lesz vállalható.

teljesen külön, egymástól függetlenül kell megítélni a politikusokat.

fists 2013.11.06. 16:13:38

@Bambano: Dehogynem. De ez a poszt most Gyurcsányról szól. A hívei viszont itt nem cáfolják a cikk, vagy akár Szijjártó irományának tartalmát, hanem bezzegafideszeznek, ami megint nem vita csak anyázás. Érveljenek. Ahogy mondod, mástól függetlenül, itéljük meg Gyurcsányt. Akkor hogy kerül ebbe a fórumba zorbán?!

Bambano 2013.11.06. 16:13:51

@fists: még annyit: fletó régen letette a jobboldal kezébe a fegyvert, amivel őt ki lehet lőni a politikából: szakdolgozatnak hívják. Ha olyan nagyon utálják őt a jobberek, miért nem takarították már el?

Ráadásul Viktor három perc alatt közzé tudta tenni a saját szakdolgozatát, őt tehát ebben a kérdésben megfogni nincs miért, nem lehet. Vagyis ez egy olyan puska, ami nem tud visszafelé elsülni. Miért nem sütitek el?

Bambano 2013.11.06. 16:18:39

@fists: jaja, ez a poszt tényleg nem Orbánról szól, hanem arról, hogy Szijjártó nem beszélni madzsar. Meg egyébként is ökörséget ír, hogy lenne jogszabályellenes osztalékot kivenni saját cégből?

A lóláb ott lóg ki, hogy 2013-ban előrángatni egy 2005-ös ogy. határozat javaslatot, azért az elég kínos. Több, mint három éve nem fletópárti kormány van hatalmon, miért nem záratták már be rég? Esetleg a fidesz kihasználja fletót a saját céljai érdekében?

putris72 2013.11.06. 16:19:04

@Torgyán Viktor: Hát én Magyarországon,és te?Minden amit le írtál annak meg van az MSZP változata is!Azt írtál nyugodtan le írhattad volna magad is!Az Orbán vagyonosodását többször is vizsgálták!Az egyik bizottság Vadai Ágnes vezetésével működött!!Ha tényleg ennyire,nyilvánvaló a bűncselekmény mért nem tettek följelentést!A Simicskásnak mi a forrása?Mert te ezt valamilyen kommentből vetted át szó szerint!Találtam vagy tízet amiben ez szerepel szó szerint!De találtam neked,egy jó forrást!nol.hu/lap/hetvege/20130525-eroterv_es_kaszino_volt_botrany_lett !Külön ajánlom ezt: Az ország fölött évtizedeken át diktatúrát gyakorló párt jogutódja, az MSZP viszont hatalmas ingatlanvagyon tulajdonosa maradt.Az MSZP már akkor is nagyban játszott,a Fidesz meg ugyan ezt kicsiben!

honapos retek 2013.11.06. 16:21:04

A fidesz a válaszatások elött megint Gyurcsányt támadja, az mszp-t meg szinte meg sem emliti. Készül a 2014-es nagykoalicio?

georgie58 2013.11.06. 16:24:37

@fists: Te szerencsétlen mentálisan retardált fidesznyik, ennyi sületlenséget magadtól találsz ki, vagy vezetik a kis kezedet ? Esetleg a fidesz pártlaktanyából írsz ?

putris72 2013.11.06. 16:32:41

@Don Quixote de la Ferko: Mit cáfoljak,ha te már rég eldöntötted,hogy hülye vagyok és,hogy neked van igazad!Ha le tojod,hogy a Gyurcsány menyit lopott vagy a baloldal,akkor mit foglalkozol,hogy szerinted menyit lopott a jobboldal?Szard le azt is!Szerintem az MSZP a nagyobb tolvaj szerinted meg nem!!Viszont a hangnemeden még van mit csiszolni,mert elég primitív!Elég megkeseredett ember lehetsz!

P.Freddy 2013.11.06. 16:35:03

@fists:

"De ez a poszt most Gyurcsányról szól."

Nem. Ez a poszt arról szól, hogy az egyik, Orbán kloákájából kicsusszant, sárgafosban vergődő pondró kínjában előveszi az Orbán-Simicska-Lázár-Fideszgecók rablóbanda bűneinek takargatására azt, hogy Gyurcsány hogyan vagyonosodott meg AZELŐTT, MIELŐTT az ország vezetése a kezébe került volna.

És úgy jön ide Orbán és a hordája, hogy ők meg HATALMON rabolták és rabolják szét az országot.

Ezt akarja LEPLEZNI ez a Szijjcsótány, meg a lerabolt földeket lenyúló seggnyalókat, a fideszdisznó földesurakat, a segghülye, Kodályt betiltó kiskirályokat, és a mindent gátlástalanul szétraboló, Papcsák által megtestesített Fideszgeci típusú újgazdag faszokat.

Hát ezeknél egy tucat Gyurcsány is jobb, ugyanis ezeket a seggfej kommunistákat már végigszívtuk 89 előtt, de Ti most Orbánék képében visszatapsoltátok ezt a rendkívül kártékony, nemzetellenes hazaáruló csótánybandát.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.11.06. 16:37:26

@fists: "De ez a poszt most Gyurcsányról szól. A hívei viszont itt nem cáfolják a cikk, vagy akár Szijjártó irományának tartalmát, hanem bezzegafideszeznek,..."

Remek, végre eljutottunk ide is. Talán azért nem cáfolják a cikket a "hívei", mert nem is hívei. Talán nem mindenki gyurcsányista, aki nem narancsdroid. Persze ismerem a narancspropagandát, aki nem narancsagyú, az hazaáruló.
És talán a cikk mérhetelen álszentsége miatt kutyázzák a fideszt, és nem védik Gyurcsányt. Köszi, hogy hozzájárultál a tény megállapításához.

kvadrillio 2013.11.06. 16:37:56

Horthy Miklós levele gr. Teleki Pálhoz 1940. október 14. Horthy Miklós titkos iratai. Kossuth, Budapest, 1962.

""Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe - kivált külföldön - a zsidó.

>.én meg arra lennék kiváncsi, mennyire igaz ez az Orbán által visszahozott Horthy korszaki "gazdaságműködtetés" A MAI MAGYAR VISZONYLATOKRA..........

kvadrillio 2013.11.06. 16:39:04

avagy...zsidó kézben vannak-e fentiek ?

a tévét nézve nagyon úgy tűnik........

pedes75 2013.11.06. 16:48:14

@Alvarez:

"Gyurcsán NEM politikusként szerezte a vagyonát"

Tényleg. Vejként.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.11.06. 16:52:11

Egy vezető politikusnak anyagilag függetlennek kell lennie, különben nem képes feladatát ellátni a mai világban.

Gyurcsány és Orbán is elsősorban politikusok, ez az életük, nem vagyongyüjtők. A vagyon mindkettőjük esetében azért kell, hogy nyugodtan lehessenek vezető, meghatározó politikusok, akiket nem befolyásolnak anyagi gondok, pénzügyi függőségek. Lehet utálni ezt, de ez a helyzet. S természetesen szinte minden gazdag ember csinált erkölcstelen, törvénytelen, zavaros dolgokat a gazdagsághoz jutás útján. Ezek a játékszabályok.

Ezek után értelmetlen, hogy Orbán hívei Gyurcsányt anyázzák, Gyurcsány hívei meg Orbánt.

Torgyán Viktor 2013.11.06. 17:04:49

@putris72: Te vagy cinikus vagy, vagy naiv :)

Ha nem tudod bíróság előtt bebizonyítani, hogy lopott, akkor a bíróság nem fogja elitélni.

Ugyanakkor: mit gondolsz, ha azt látod, hogy valaki 10 év alatt több, mint százmilliós vagyont halmoz föl (a bevétele nyilván több volt ennél, hiszen ennie is kellett valamiből) úgy, hogy elméletben csak "ellenőrzött", forintra kiszámolható, legális "fizetése" volt - 4 évig mint miniszterelnök, a többi időben mint országgyűlési képviselő. Abból pedig ez a gyarapodás egyszerűen nem jön ki. És akkor a felesége vagyonát még hozzá sem adtuk az egyenleghez...

Nyilvánvaló, hogy ügyesen lopott, mert nem tudták rábizonyítani. Sőt: nem is lopott, csak olyan jó üzleti érzéke van, hogy például sikerült neki 60 milliót keresnie egy ingatlanbefektetésen :)

Egy ilyen faszit felesleges védened (és ez oldaltól független), ugyanis fel kellene végre fogni, hogy aki ebben az országban lop, az egy másik magyartól lop - többek között tőled.

granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

A leírtakban egy fia "törvénytelen" dolog nem volt, az tehát nem várható, hogy lecsukják a csókát.

Csak az embernek hánynia kell tőle. Ugyanúgy, ahogy Gyurcsánytól is.

Torgyán Viktor 2013.11.06. 17:06:18

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Az az értelmetlen, hogy ennek a két embernek még vannak hívei.

feketeesfeher 2013.11.06. 17:07:15

Vicces ez a jobber kínlódás.
2005-ben sem sikerült semmit találni, most sem fog sikerülni.

zobod 2013.11.06. 17:34:26

@feketeesfeher: inkább legyen a baloldal szétverője, mint mártírja.

magándemokrata 2013.11.06. 17:39:36

Most irjam azt, hogy mitől retteg itt a jobb oldal? Ha netalántán vissza jön a bal oldal akkor kevesebb lopnak, nekik legalább volt egy olyan "gentleman" húzása, hogy hagyták élni az embereket. Tudom nem tartozunk a gaz IMF-nek, csak a tempelton-nak közel 25 ezer milliárdnyi forintal, ami megeggyezik az IMF hitel összegével! Bár az a pénz, 1/3 valuta tartalék, 1/3 lejárt kölcsönök, 1/3 a viktorék hivták le! Ja és még akarnak a fiuk kötvényt kibocsájtani! Mire?? Stadionra? Mert nem az egészség ügyre az biztos! De lehet, hogy oktatásra akarják forditani. Más, nem mester, nem anker, csak úgy simán HARIS KÖZ! egyenlito.blog.hu/2010/12/10/hatvanmillios_lakasbiznisz_a_belvarosban

William Kidd 2013.11.06. 17:43:02

Egyik kutya, masik eb! Akasztofara mindket tolvajt, Fletot is, Orbancot is, sujtson le erre az egesz tolvaj csurhere a magyarok Istene, akik "honatyaknak" mereszelik magukat nevezni.

s 2013.11.06. 17:45:09

Minden politikus menjen el a jó büdös kurva anyjába. Amennyiben nem, kivégzem őket egy ágyúval és a maradványaikat felgyújtom. Uff.

csak egy néző 2013.11.06. 17:47:15

@fists:
Időnként azért kapsz is levegőt, vagy csak akkor, ha fingik a gazdád?
"Jaaa, hogy te ultraasszimilált nyallerként túlkompenzálsz az új kenyéradó gazdáidnak"
"és te mégis ki a fene vagy, hogy itt nagy pofával mondasz itéletet másokról, bélyegzel meg embereket? melyik az a teljesítményed, ami miatt úgy gondolod, hogy gyalázhatsz másokat? bizony, te váltál egy pitiáner,idióta és gonosz kis minicsürhe részévé"

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.11.06. 17:57:14

@Don Quixote de la Ferko: egy egész országot elloptak
ha ezt tagadod hazug vagy, ha nem tudsz róla akkor 20 éves.

jobbrolbandita 2013.11.06. 18:04:15

@P.Freddy: Te milyen szerencsétlen lelkibeteg óbégató panelproli lehetsz ezzel a stílussal :):) Na hajrá, hajrá, emelkedjen az a vérnyomás, lüktessenek azok a verőerek... :)

sanyix 2013.11.06. 18:07:04

@feketeesfeher: álmodj királylány... nem is akartak semmit találni, csak színjáték. Cirkuszt és kenyeret a népnek...

fists 2013.11.06. 18:21:45

@georgie58: Melyik része nem igaz te nyomorult debil bolsi? Ennyire kimostad a saját agyad, hogy hiába nézel valamit, nem fogod fel? Igazi jó balos szavazó vagy, rád van szüksége ferinek! :)))

fists 2013.11.06. 18:25:24

@csak egy néző: :) Most mit is akarsz...? Vedd nyugodtan magadra, ha már ennyire tetszik. :)

fists 2013.11.06. 18:27:47

@micsoda?: Bocs, mindjárt eldörgölök egy könnycseppet :) Az bele sem férne a kis buksidba, hogy ferike nem miniszterelnök korában kapott jó zsíros megbízásokat ugye?

fists 2013.11.06. 18:28:57

@Don Quixote de la Ferko: Jaj, hát persze... Blablabla, hablaty hablaty...

Grigorij Pantyelejevics 2013.11.06. 18:34:17

@fists:
a saját gondolkodásmódod ejt csapdába. te csak, mint "hívei" tudsz bárkit elképzelni, mert te magad ezen vakhitben élsz.

eközben polgártársaid jelentős része messze nem így áll hozzá a politikához, pártokhoz. leszólsz, leócsárolsz mindenkit, aki vakhited tárgyát kritizálja. miközben azok, akiknek gusztustalan, pimf megjegyzéseidet címzed, nagyrészt az ország felelősen, értelmesen gondolkodó polgárai, akikben az a közös, hogy semmiféle lopást nem néznek el.

a hozzád hasonló, bármelyik(!) párt iránti elvakult polgártársak okozzák a legtöbb kárt ennek az országnak.

fists 2013.11.06. 18:35:03

@nu pagagyí: ugar... mucsa... mindezt ruszki meserajzfilm nicknévvel. Te nem is feri, hanem horngyuszi és gönczpapi rajongó vagy, amolyan nosztalgiabolsi, kis libsi beütéssel '94-ből. Hát azoknak az időknek csakugyan vége... Hálisten' :)

csak egy néző 2013.11.06. 18:38:05

@fists:
Baromarcú szarosszájú komám!
Próbálj meg a saját kérdésedre válaszolni.
"és te mégis ki a fene vagy, hogy itt nagy pofával mondasz itéletet másokról, bélyegzel meg embereket? melyik az a teljesítményed, ami miatt úgy gondolod, hogy gyalázhatsz másokat? "

fists 2013.11.06. 18:39:35

@Grigorij Pantyelejevics: Melyik felelősen gondolkodó polgártársra gondolsz...? :) Az orbánszobor késelőre vagy a mesterházy-t fújjoló fletó-hívő nyugger munkásőrre? Esetleg az itt gyomorból orbánozókra? No, ezt az okoskodó, fölényeskedő, üres és demagóg kioktatást gondold végig újra kisbarátom :)

fists 2013.11.06. 18:45:39

@csak egy néző: Fúúú...öregem, ez még mindig nem teljesen jött össze úgy látom. :) Én ferikéről írtam véleményt elsősorban. Róla sem szabad, jajj...? Dehogynem. Róla amúgy már mondtak a választók is: lehúztákk a klozeton.

micsoda? 2013.11.06. 18:46:39

@sanyix: Csak annyi, hogy ezt is illene hozzá tenni a képhez.
Az ember esze megáll, és egyhelyben álldogál. Csak a pénzünk kell. Etika, erkölcs felénk, még látszatra sem.

Minorkavidor 2013.11.06. 18:51:58

@Grigorij Pantyelejevics:

Nem rég olvastam egy elemzést az ún. bérbloggerekről és bérkommentelőktől.

E szerint az alábbi célokra lehet őket felhasználni:
1: az ellenfél ránk nézve veszélyes politikusainak lejáratása,
2: ellentétes politikai irányultságú blogok szétverése.
3: dezinformáció: lásd pl. devizahitelezés történetének átírása.
4: hamis remények keltése. lásd pl: államadósság-csökkemés propagálása bizonyos lépések megtételekor.
A 2 utolsó gyakran egybe folyik.

putris72 2013.11.06. 18:56:41

@Torgyán Viktor: Az azért elég egyszerű kimagyarázása valaminek,hogy ügyesen lopott és nem lehet rá bizonyítani!Abban egyetértünk,hogy mindig tolvaj,csak abban nem,hogy ki a nagyobb!Az viszont tényszerű,hogy a hazudozásban az MSZP viszi a prímet!Az,hogy fenntartásaim vannak a baloldallal szemben,hát 2002-2010 között eltolták az én nemzedékem jövőjét, de nem csak az enyémet hanem az következő generációját is!Honnan hova jutottunk!Arra buszkének lenni,hogy építettek 1000km autópályát!Na de ki használja?Már 100 milliárd fölött lehet a veszteség,mert nagyon drága,és ezért szinte csak lézengenek az autók rajtuk,persze biztos vannak kivételes részek is ahol nem!Vagy mi az amit meg oldottak,amitől jobb volt az mint most!Gazdaság,egészségügy,bármi ami után az az érzése támad az embernek,hogy igen ezek meg csinálták jobb és működőképesebb lett!Munkahelyeket teremtetek a fenét,duplája lett a munkanélküliség 2002-hoz képest!Rendezték a béreket,az egészségügyben,vagy bárhol máshol! Tudod te menyivel emelkedtek az árak,és menyivel nem a bérek!Azt állítani,hogy az elvándorlás is 2010 után kezdődött Magyarországról,hát az is egy nagy hazugság!Az inkább hihető,hogy a Fidesz sem tudta megállítani!jobbtur.atw.hu/boszmesegek/foldgaz.html Ez csak a gáz ár emelés,a távhőről már ne is beszeljünk!Viszont ezek az emelések be épültek a alapvető élelmiszerek árába is!Természetesen gáz ár emelés volt 2010 után is,így már a nagy többségnek megfizethetetlené válik minden!Az az időszak kifizetetlen számlákat,megoldatlan helyzetek hagyott maga után!Most meg itt lázong mindenki,hogy Az Orbán már mért nem oldott meg mindet!Ha meg akarsz győzni egy Fideszt vagy egy bizonytalant,akkor ahhoz jobb program kell az Orbán gyűlöletnél!Persze lehet ezzel is választást nyerni,de meg tapasztaltuk,hogy hova vezet!!Lehet,Fidesz birkázni,narancs droidozni,meg fidssezni,de ezzel csak magatokat minősítitek!!

J.László 2013.11.06. 19:01:07

Az MSZP és elődszervezetei (MDP, MSZMP) négyszer fosztották ki az országot.

1.) A '40-es évek végén (államosítás, kollektivizálás).
2.) 1973 és 1989 között az első eladósítás során.
3.) 1994 és 1998 között az eszeveszett privatizáció során.
4.) 2006 és 2010 között a második eladósítással.

Nemhogy élve, de teljesen büntetlenül megúszták.

csak egy néző 2013.11.06. 19:02:56

@fists:
Cserépedény komám!
Látom, te egy tipikus fidióta barom vagy. Képtelen vagy válaszolni, csak mellébeszélsz, maszatolsz. Pedig igen egyszerű a kérdés, hiszen te magad tetted fel. Mégis ki a fasz vagy te, hogy nagy pofával másokat gyalázol, mondasz itéletet azokról, akiknek nincs a feje nyakig a nemzetvezetőd seggében?

P.Freddy 2013.11.06. 19:09:06

@J.László:

A nagy kifosztók:

1.) Fidesz és Orbán elődszervezete, lásd ugyanazt csinálták mint most a Fidesz
2.) Fidesz elődszervezete, lásd az államadósság mostani növekedését és a piaci, kurvadrága eladósítást, amiről összevissza hazudozik Orbán Viktor
3.) Fidesz és holdudvara 50%-os részesedés a szétrabolt privatizációból, lásd Orbán Viktor Állami Gazdaságai, amit leraboltak
4.) Fidesz és Orbán Viktor hordája még népszavazással is hajlandó volt megakadályozni, hogy ne kelljen eladósodni

Nemhogy élve, de teljesen büntetlenül megúszták, sőt Orbán Viktor most (még egy darabig) pofátlanul folytatja az ország kifosztását, konkrétan a szomszédja, és a többi seggnyalója számára!

Érted, nemhogy élve, hanem még kiskirálykodva!!!

homosapiens (törölt) 2013.11.06. 19:24:56

Az egész történetben az a szomorú, hogy valahol mindenkinek igaza van!

anyadmajma 2013.11.06. 20:20:28

@J.László: Jaja, az első kettő kifosztásból az emberek most éppen a fideszben ülnek.
Szóval, jobb, ha befogod a pofád, bolsikám.

anyadmajma 2013.11.06. 20:22:13

Amúgy nem kéne ide beírni az orbán-simicska-nyerges vagyonszerzését? Vagy hogy a Csányinak honnan volt pénze egy OTP-privatizációra, amiből tömte a fideszt az elmúlt pár évben?

quisum 2013.11.06. 20:22:59

A döglött oroszlán rugdosásához nem kell nagy bátorság, vagy ennyire be vagytok még mindig szarva tőle?
Miért nem arról szól a cikkecske, hogyan lett a felcsúti polgármester az ország egyik leggazdagabbikja? Vagy ehhez már nincs kurázsi vagy nem fizetnek érte?

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.11.06. 20:29:31

Mindkét oldal lop elég keményen.

MIndkét oldal csak a sajátjait juttatja helyzetbe.
Pl Lampert Mónika annak idején meg is ígérte a tagságnak, hogy csak sajátjainak osztják majd az EU-s pénzeket és így is tettek.

AMiben különbség van, az a gazdasági teljesítmény és versenyképességi mutatók alakulása.

Az MSZP a legbénább volt az egész EU_ban szinte minden gazdasági mutató szerint.
GDP arányos államadósság, mérleg, deviza kitettség növelése, munkanélküliségi ráta, ...
A Fidesz pedig minden bénasága ellenére is jobb az EU-s átlagtól ezekben pl.

Mr. Waszabi 2013.11.06. 20:35:48

@Stef1: bizonyára véletlen lehetett, hogy pont most látott napvilágot ez az írás. Lapozgattam, lapozgattam, de nem találtam a kurrens kormányfő meggazdagodását taglaló írást. Bizonyára alapos kutatómunkát igényel, parlamenti beadvány híján. Megértem, természetesen, csak az igazságérzetem ágaskodik. Mert igen érdekfeszítő olyasmit olvasni, ami sok év óta köztudomású, ám még érdekesebb volna olyan emberek sikertörténetét olvasni, akik sem nem vállalkoztak, sem nem dolgoztak sosem, csak közhivatalból meg tudtak gazdagondi. Kíváncsian várom ezeket is.:)
Szép estét!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.11.06. 20:42:39

@Mr. Waszabi:
Itt van egy arénylag teljes összefoglaló Gyurcsány lopásairól ha valóban érdekel:

hu.metapedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc

A kezdetek:
mno.hu/migr/motim-700-millio-forint-apro-piroska-vezette-banktol-550964
"A Gyurcsány Ferenc érdekeltségi körébe tartozó konzorcium által 1996-ban privatizációs pályázaton megszerzett mosonmagyaróvári Motim Kft. 705 millió forintos vételárából mindössze ötmillió volt a saját erő, 700 millió forint a hitel, amit sajtóértesülések szerint attól a banktól vett fel a győztes konzorcium, amelynek vezetője akkor Apró Piroska volt"

...

A Motim a privatizáció után részvénytársasággá alakult. A Gyurcsány Ferenc által képviselt Motim Rt. 1996 végén kiszállt a GPS Kft.-ből és a 340 millió forintos névértékű üzletrészét "érdekes módon" egymillió forintért adta el a Motim Kft. egykori menedzsmentje három tagjának - mondta el Szijjártó Péter.

anyadmajma 2013.11.06. 20:47:54

@Trompf: Te, és ez a hazug szíjjártó nem hazudta el neked, hogy a legújjab felmérés szerint, ha már mutatószám kell, a magyarok 42%-a szegénységben él? minimálbér vagy alatta.
Na, ez a szép mutató, hogy 3 év alatt több mint 15%ot nőtt!

P.Freddy 2013.11.06. 20:53:01

@quisum:

"Miért nem arról szól a cikkecske, hogyan lett a felcsúti polgármester az ország egyik leggazdagabbikja?"

Pont ERRŐL szól a cikkecske, vagyis EZÉRT, mert tényleg totálgáz, hogy Orbán seggedugasza, a gázszerelő milliárdos lett:) Ez nem sikertörténet, ez gyásztörténet, a magyar nép kirablásának és elárulásának gyásztörténete.

És ezt az orbitális mocsokságot megpróbálják takargatni; nyilván a birkáiknak ez működik, a világ többi (normális) része felé pedig még visszataszítóbb, mint Selmeczi szájszaga amikor ijedtében bepissent a bugyiba az agresszív tükörtől :)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.11.06. 20:53:59

@J.László: Úgyhogy most VÉGRE Viktorék fosztják ki. Ütemes taps, vivát, éljen-éljen!!!

homosapiens (törölt) 2013.11.06. 20:58:06

@Mr. Waszabi: +1 trompf nem igazán érti mit is kértél tőle, pedig így lenne igazán érdekes a történet! Azt hiszem olvasmányos lenne mindkét tábor lopási mutatóit egymás mellett olvasgatni, csemegézni.

Mr. Waszabi 2013.11.06. 20:58:11

@Trompf: ne beszélj mellé. Elég világosan megmondtam, hogy Orbán hasonló kielemzését szeretném itt látni hamarost. Különben választási kampány szaga van a dolognak. Csak a korrektség jegyében kérem, ami mellett a pártatlanságot hangoztató kolléga nyilatkozott.
8 éves témát feszegetni, az több mint gyanús, pont választási kampány időszakában. Lehet bizonyítani a pártatlanságot, a köz szolgálatának szándékát, amennyiben valóban ez a cél. Viszont az egyoldalú hazugságokat, tereléseket, vetítéseket meghagyom az óvodásoknak eledelül, talán ők még vevők erre - én nem.

Mr. Waszabi 2013.11.06. 20:59:36

@homosapiens: no, hát vannak itt értelmes emberek, akiknek nem kell magyarázni, mire is gondoltam:)

P.Freddy 2013.11.06. 21:10:25

@Trompf:

Jaj, ne hazudozzál már te is. Államadósságunk nőtt, országkockázat az egekben, beruházások a békamenet segge alatt, munkanélküliség tovább nőtt (a valódi, nem az a béna fideszes hazugság, amikor egy emberből kettőt csinálnak statisztikailag!!!)

A gazdaság áll, a szegénység ugrásszerűen megnőtt, az emberek terhei Bokrosi magasságok felett. Ne a hazudozós inflációt nézd, hanem mennyi is marad hó végén? És mennyi maradt három éve? A kettő különbsége, amit Orbán Viktor ellopott a magyar emberektől!!!

Ne érdekeljen! 2013.11.06. 21:12:21

El sem olvasom a kommenteket, fogadjunk az megy, hogy "bezzeg Orbanrol majd mikor fogsz ilyen cikket irni te narancskomcsi"

Vagyis pont ugyanaz mint masik blogokon, mikor Orbant szidjak. Akkor jon a frappans riposzt, hogy "nade bezzeg gyurcsany is lopott"

Fel kellene nonunk.

Kelly és a szexi dög 2013.11.06. 21:18:56

az egyik szemedet kilövi, a másikat kilopja...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.11.06. 21:26:19

Itt van a google data explorere:

www.google.com/publicdata

Mutass csak 1 adatot, amiben az MSZP az EU átlagtól jobb volt, illetve csak egy olyat amiben a Fidesz az EU átlagtól való eltérése rosszabb, mint az MSZP adatsora.

Én mutatok mindjárt kettőt amiben az MSZP az EU-ban a legbénábbak közé tartozott, és a Fidesz az EU középmezőnyébe:

GDP arányos hiány:
www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp

Munkanélküliségi ráta:
www.google.com/publicdata/explore?ds=z8o7pt6rd5uqa6_&ctype=l&met_y=unemployment_rate

Tetszőleges országot, tetszőleges országgal összehasonlíthatsz, lehet EU-s átlaghoz viszonyítani stb..

Az adatok az Eurostat adatai.

Ti is tudtok mutatni grafikonokat az igazatok alátámasztására, vagy csak hazugsággal vádoltok másokat, ha nektek nem tetsző tényeket közölnek.

homosapiens (törölt) 2013.11.06. 21:33:45

Baromi jó lenne,ha nem agrafikonokból kéne megtudjam,hogy most ,az elmúlthoz képest jobban élek! De köszönöm a felvilágosítást, holnap azonnal dicsekedni fogok mindenkinek!

Nils. H 2013.11.06. 21:37:38

nem szeretem, bárki is lopja a közpénzt, de azért ahhoz pofa kell, hogy aznap írja meg az ember ezt a bejegyzést gyurcsányról, amikor épp kiderül, hogy orbán viktor emberei szivárognak fel a leggazdagabb magyarok listájára. szülőfaluja polgármesterét úgy kitömte, hogy magánvagyona több mint kétszerese gyurcsányénak...

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.11.06. 21:41:11

@homosapiens:

Nem onnan kell megtudnod.
A valóság csak keveseket érdekel.

A napi politizálás itt is érzelmi alapokon nyugszik.

Tényekre, adatsorokra való hivatkozások szinte soha nem történnek.

Aki utálja a Fideszt az leszarja a családi adókedvezményt, az egykulcsos adót vagy a rezsicsökkentést, mely több tízezret hagy nála.
Leszarja hogy verenyképességi mutatók tekintetében az MSZP az egész EU_ban a legbénább.
Hogy a Szlovákok előtti pozícióból kerültünk a Görögökkel holtversenyben az UE végére.

Ezek az indulatból politizálók számára elhanyagolható apróságok.

P.Freddy 2013.11.06. 21:43:17

@Trompf:

Figyelj tromf.

1. Szarul élünk, mert kevesebb a pénzünk, mint régebben !!!!!!!!!!!!!

2. Nincs munka, mert tönkrebaszták a gazdaságot!!!!!!!!!!!!!

Ezek után ha te arra onanizálsz, hogy az Orbánék által behazudott, négyórás, kéthónapos közmunkára kényszerített, azaz egy évben akár 12 (!) embert is produkáló, FIZIKAILAG EGYETLEN ember statisztikáját beszopod, akkor elárulom neked, hogy

- Észak-Koreában szinte nulla a minkanélküliség
- Nem is ismerik azt a fogalmat, hogy GDP arányos hiány!!!

Istenem, nagyon meg vagytok ti hülyítve... ha éltél volna 25 évvel ezelőtt, akkor ugyanezt a hurrápropgandát olvashattad volna - hidd el, nem volt öröm az élet akkor.

Most Ti erre örömködtök, hogy ugyanaz a fos legyen: minden hír legyen fasza, Orbán képe ragyogjon mint Ceaucescu-é, oszt hogy kevesebbet eszünk? Ki nem szarja le, végülis nektek, mint Fideszcsicskáknak ez lehet hogy nem is probléma.

homosapiens (törölt) 2013.11.06. 21:48:24

Hogy is van ez? Állítólag a kádár rendszer egy lepusztult országot hagyott maga után.Akkor mégis mi a fenéből lehetett annyi állami vagyont ellopni? Mekkora állmadóssággal is fordultunk 90- ben és mekkora van most? Áálítólag nem volt jó az egypárt rendszer...mire is törekszik az éppen kormányzó párt? Nem is titkolva.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2013.11.06. 21:49:33

@P.Freddy:

Dehát pontosan az ellenkezője igaz annak amit mondassz, minden statisztikai mutató szerint.
1998 és 2002 között ment végbe a legnagyobb fejlődés.
Az MSZP kormány alatt csak a lopás, és pénzherdálás ment, a feketegazdaság megerősödése, az állam eladósodása, a munkanélküliség megduplázódása.

Ezek a tények.

Az igaz, hogy miután 2010-re az EU utolsó helyére pakoltak minket a szocik, azóta jelentős előrelépés nem történt. Csak megállt a hanyatlás ami a szocik alatt rendületlen volt.

Nektek MSZP csicskáknak ezek az apróságok nem számítanak.
Demokratáknak nevezitek magatokat, miután az MSZP volt Rákosi óta az egyetlen aki tömegesen veretett beazonosíthatatlan karhatalmistákkal ellenzékieket.
Most is, a fórumokon ordítjátok világgá, hogy egy kanál vízben megfojtanátok mindenkit, aki az MSZP-t jobban utálja, mint a Fideszt.

De ettől még szerencsére jóval többen utálják az MSZP-t, mint a Fideszt.

homosapiens (törölt) 2013.11.06. 21:59:29

@P.Freddy: ez így igaz, de tudod..ez az egész ami itt folyik huszon éve, lassan megkedvelteti velem a régit.Pedig...

P.Freddy 2013.11.06. 22:00:42

@Trompf:

"Dehát pontosan az ellenkezője igaz annak amit mondassz, minden statisztikai mutató szerint."

Hihetetlen vagy:) Pont ezt tudja Orbán köcsög bandája is, ezér HAMISÍTJÁK a statisztikát.

Mondok egy példát: tudod hogy megy a közfoglalkoztatás? Mindenkit kényszerítenek 2 hónapos szerződésekre. Tehát ugyanaz az ember egy évben 6-szor jelenthető le, mint foglalkoztatott! És ezt lobogtatják a statisztikákban.

Te ettől nem hányod el magad? Ha nem, akkor bocs, akkor te hívő vagy, a hívőről pedig tudjuk, hogy mit is megenne ha a szájába tenné Orbán Viktor a Géniusz :)

Torgyán Viktor 2013.11.06. 22:37:24

@putris72: "Az azért elég egyszerű kimagyarázása valaminek,hogy ügyesen lopott és nem lehet rá bizonyítani!"

Jóbarát, az megvan, hogy Simicska Lajos 1993-tól a Fidesz "gazdasági igazgatója", majd 1998-ban az APEH elnöke?

Hát van úgy ugyebár, hogy azért nem lehet valamit bebizonyítani, mert eltűnnek a bizonyítékok. Kaya Ibrahim, Josip Tot, ezek megvannak neked?

Másrészt: "Az viszont tényszerű,hogy a hazudozásban az MSZP viszi a prímet!"

Jóbarát, az megvan, hogy "fülkeforradalom" meg hogy "soha nem interpretáltuk forradalomként"???

A pocakos fodballistához képest senki a fasorban sincs a "hazudozás" műfajában. Alig telik el három év, és azt hazudja, hogy nem azt hazudta, amit hazudott...

Harmadrészt: "Lehet,Fidesz birkázni,narancs droidozni,meg fidssezni,de ezzel csak magatokat minősítitek!!"

Ki az a "magatok"? Úgy gondolod, hogy csak két verzió van? Szerintem úgy gondolod. És hogy így gondolod, azért a kedvenced tette a legtöbbet. És amit ezen felül tesz, az (úgy tűnik) téged egyáltalán nem zavar.

Megismétlem: Gyurcsány szalonképtelen. A poszt erről szól - csak az a vicces, hogy a szargyártó (az enbékettes futsalos) veri az asztalt.

Ugyanakkor szeretnék látni (és úgy tűnik ezzel nem vagyok egyedül) ezen a blogon egy posztot a másik tolvaj bandáról is. Anyag van hozzá, kérdés, összeszedik-e. Ha nem, magukat minősítik.

Torgyán Viktor 2013.11.06. 22:54:42

@Ne érdekeljen!: Kösz, b+ :)

98 óta figyelem ezt az ámokfutót, amióta az országra szabadította Józsi bohócot. És közben csodálkozom, hogy a többieknek nem tűnik fel, hogy valami nem stimmel...

buxa44 2013.11.07. 00:22:25

A milliárdos víz-gáz szerelőről az amerikai álom jutott eszembe.Csak ez a magyar verzió.

Stef1 · http://www.magyar-termekek.hu 2013.11.07. 11:55:35

@nápolyi maszti: Kedves "Olvasó(k)"! Szeretném azért felháborodva visszautasítani a vádakat, miszerint közünk lenne a Fideszhez! Mi néhány fiatalértelmiségi vagyunk, akik blogot írnak, mert elegük a politikai elitből! Balból és jobból egyaránt! Aki egy kicsit veszi a fáradtságot, és megnézi más írásainkat is, az ezt jól láthatja! Sokfélék vagyunk. Fidesz pártkatonák biztosan nem! Más hozzászólásában olyan baromságot is olvastam, hogy minket a fidesz pénzel… Nos, mint írtam, ez nagy baromság, de felmerül bennem a kérdés: miért is kell egy bloghoz pénz..? Mire?! Még szerver, vagy tárhely sem kell, hiszen egy ingyenes szolgáltatást veszünk igénybe…. (blog.hu!) Na, szép napot!

Rólunk…

„Sziasztok!
Újraindítjuk a barsonyszek.blog.hu-t. A szerkesztők részben újak, részben a régiek. Mind fiatalok.
Újjászervezzük, új alapokra helyezzük, mert szükség van rá. Szükség van rá, mert 23 évvel a „rendszerváltás” után hazánkban még mindig silány a politikai kultúra, még itt vannak ma is közöttünk a múlt emberei és a „rendszerváltó” ’89-es politikai elit…
Mely azóta sem akar nyugdíjba menni. Így kimaradt a magyar politikából 2-3 generáció…
Ezen változtatni kell! És mi is azon leszünk. Szókimondó, lényeglátó bejegyzésekkel, a fiatalok többféle véleményének megjelenítésével szeretnénk mi is tenni valamit! Hozzátenni a saját részünket a nagy egészhez. A változás, megújulás folyamatához.
Újraindulunk, mert sok gondot, hibát, javítandó problémát látunk a világban magunk körül, melyek nem maradhatnak így. Elfogy és szétszakított a magyarság. A fiatalok apátiába süllyednek, elvándorolnak, vagy elmenekülnek a politika, a bizonytalanság elől…
Mi nem szeretnénk egy szétszakított, gyökerek nélküli országban élni.
Hisszük, hogy Mi Magyarok egyszer újra felemelt fejjel járhatunk megint. Itt a Kárpát-medencében. Hisszük, hogy hazánk újra megbecsült országa lehet Európának, hogy lehetünk egyszerre magyarok és európaiak… Hisszük, hogy hagyományaink szerint megférhet egymás mellett múlt és jövő, a régi és az új… Csak tenni kell érte.
Változást akarunk. És mindig a fiatalok hozzák a változást!
Olvassátok hát szorgalmasan szerzőink írásait, csatlakozzatok facebook oldalunkhoz, igyekszünk a bizalmat megszolgálni!”

Spiritus Rector 2013.11.07. 15:17:01

@Torgyán Viktor: "Ugyanakkor szeretnék látni (és úgy tűnik ezzel nem vagyok egyedül) ezen a blogon egy posztot a másik tolvaj bandáról is. Anyag van hozzá, kérdés, összeszedik-e. Ha nem, magukat minősítik. "

Először is meg kell jegyeznem, hogy nem gondoltam volna hogy ekkora érdeklődés lesz eme bejegyzés iránt, már csak azért is mert egy valóban régi anyagról van szó, illetve azért is mert már korábban is foglalkoztam a "felejtés ára" kérdéskörrel de akkor senkit sem érdekelt a dolog. Ez is bizonyítja, hogy manapság mindenki azt keresi hol tudna kicsit szitkozódni, és vitatkozni, ahelyett hogy értelmes kommunikációt folytatnánk.

Le kell szögeznem az írásomat, se a jobboldal se a baloldal nem támogatta anyagilag. No+ Erkölcsi támogatás sem érkezett felém egyik harcvonalról sem.

A bejegyzésem megszületését a Magyarország politikai évkönyvének lapozgatása eredményezte ahol ráakadtam a dokumentumra, amely arra ösztönzött hogy akivel lehet megosszam az adatot érdekességként - mert feltételeztem, sokan nem találkoztak még vele ilyen formában. Orbán és a Fidesz ügyekről mostanság sokat olvasni, éppen ezért annak a veszélye hogy erről megfeledkezik a kedves olvasó szinte a nullával egyenlő, azonban a régmúlt idők eseményei könnyen kitörlődnek a fejekből.

De látom mindenki nagyon tájékozott a kérdésben. Aminek örülök!

Örülök, mert ez azt jelenti, hogy vannak még bőven sokan akik készek informálódni és nem felejtenek! Mert a felejtésnek ára van! Az ára egyszerű: nem fog változni semmi, minden kezdődik elölről! Jobb és Bal háborúja. A háború amely lényegében egy valamire kiváló, megosztja az országot, családokat szakít szét! Oh, és még valamire! Képes fenn tartani az ellenség képet mindkét oldalon, így erősítve a táborokat, és növelve a bejutás esélyeit.

Ez a politika, a társadalom és a kultúránk polarizációja! "Kell ez nekünk?"

A felejtésre igyekeztem felhívni a figyelmet már korábban is, mert sok tanulmány született arról, hogy a választók sokszor feledékenyek, ami részben a megosztottságot is eredményezi hazánkban illetve a politikai váltógazdaság létrejöttét.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy van élet a megszokott arcokon és politikákon túl is. Nem csak két oldal van, - nem lehet ennyire egyszerű a képlet - akad bőven mindenki számára kedvező kisebb nagyobb párt avagy közösség hazánkban - csak sokan nem ismerik őket, avagy kételkednek az erejükben - és így nem s válhatnak ismerté! Sajnos.

Azt annál inkább érzékelem, hogy ahogy az országban, úgy ezen a blogon is szinte lehetetlen értelmes vitát folytatni, hiszen mindig átfordul gyűlöletbe és utálatba a kommunikáció, amelynek eredménye értelmetlen káosz. Ennek a káosznak az eredménye hogy egy helyben toporgunk már 23 éve, és amit az egyik kormány megkezd, azt a másik lerombolja és majd újra kezdi az építkezést.
A vitákban is hajlamosak vagyunk nem figyelembe venni a másik fél érvelését, s csak magunkat erősítjük!

Hívhatjuk ezt kognitív disszonanciának is! Senki nem cselekszik az önbecsülése rovására. Senki sem enged az érveiből, mert az önmaga feladását is jelentené.

Ami pedig a legszomorúbb, hogy a kedves olvasók egy része már valóban üldözési mániában szenvedhet, mert olyanokat gondol, és képzel bele az adott szituációba ami ott sincs. Szellemi fikciók pedig szépek, de maradjunk a tényeknél.

És kedves @Torgyán Viktor és más kommentálók kérdésére válaszolva: Ha valóban ekkora az érdeklődés a többi politikus ügyei iránt is, akkor természetesen szívesen folytatom az "emlékeztető hadjáratomat", harcomat a felejtés ellen! De egy feltétellel, ha a vita értelmes marad, és változásra ösztönöz!

Üdvözlettel: Spiritus Rector

Spiritus Rector 2013.11.07. 15:23:49

@Trompf: Az indulatok mindent felőrölnek.

Spiritus Rector 2013.11.07. 15:25:19

@Mr. Waszabi:

... Csak idézni tudom magam ...

Először is meg kell jegyeznem, hogy nem gondoltam volna hogy ekkora érdeklődés lesz eme bejegyzés iránt, már csak azért is mert egy valóban régi anyagról van szó, illetve azért is mert már korábban is foglalkoztam a "felejtés ára" kérdéskörrel de akkor senkit sem érdekelt a dolog. Ez is bizonyítja, hogy manapság mindenki azt keresi hol tudna kicsit szitkozódni, és vitatkozni, ahelyett hogy értelmes kommunikációt folytatnánk.

Le kell szögeznem az írásomat, se a jobboldal se a baloldal nem támogatta anyagilag. No+ Erkölcsi támogatás sem érkezett felém egyik harcvonalról sem.

A bejegyzésem megszületését a Magyarország politikai évkönyvének lapozgatása eredményezte ahol ráakadtam a dokumentumra, amely arra ösztönzött hogy akivel lehet megosszam az adatot érdekességként - mert feltételeztem, sokan nem találkoztak még vele ilyen formában. Orbán és a Fidesz ügyekről mostanság sokat olvasni, éppen ezért annak a veszélye hogy erről megfeledkezik a kedves olvasó szinte a nullával egyenlő, azonban a régmúlt idők eseményei könnyen kitörlődnek a fejekből.

De látom mindenki nagyon tájékozott a kérdésben. Aminek örülök!

Örülök, mert ez azt jelenti, hogy vannak még bőven sokan akik készek informálódni és nem felejtenek! Mert a felejtésnek ára van! Az ára egyszerű: nem fog változni semmi, minden kezdődik elölről! Jobb és Bal háborúja. A háború amely lényegében egy valamire kiváló, megosztja az országot, családokat szakít szét! Oh, és még valamire! Képes fenn tartani az ellenség képet mindkét oldalon, így erősítve a táborokat, és növelve a bejutás esélyeit.

Ez a politika, a társadalom és a kultúránk polarizációja! "Kell ez nekünk?"

A felejtésre igyekeztem felhívni a figyelmet már korábban is, mert sok tanulmány született arról, hogy a választók sokszor feledékenyek, ami részben a megosztottságot is eredményezi hazánkban illetve a politikai váltógazdaság létrejöttét.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy van élet a megszokott arcokon és politikákon túl is. Nem csak két oldal van, - nem lehet ennyire egyszerű a képlet - akad bőven mindenki számára kedvező kisebb nagyobb párt avagy közösség hazánkban - csak sokan nem ismerik őket, avagy kételkednek az erejükben - és így nem s válhatnak ismerté! Sajnos.

Azt annál inkább érzékelem, hogy ahogy az országban, úgy ezen a blogon is szinte lehetetlen értelmes vitát folytatni, hiszen mindig átfordul gyűlöletbe és utálatba a kommunikáció, amelynek eredménye értelmetlen káosz. Ennek a káosznak az eredménye hogy egy helyben toporgunk már 23 éve, és amit az egyik kormány megkezd, azt a másik lerombolja és majd újra kezdi az építkezést.
A vitákban is hajlamosak vagyunk nem figyelembe venni a másik fél érvelését, s csak magunkat erősítjük!

Hívhatjuk ezt kognitív disszonanciának is! Senki nem cselekszik az önbecsülése rovására. Senki sem enged az érveiből, mert az önmaga feladását is jelentené.

Ami pedig a legszomorúbb, hogy a kedves olvasók egy része már valóban üldözési mániában szenvedhet, mert olyanokat gondol, és képzel bele az adott szituációba ami ott sincs. Szellemi fikciók pedig szépek, de maradjunk a tényeknél.

És kedves @Torgyán Viktor és más kommentálók kérdésére válaszolva: Ha valóban ekkora az érdeklődés a többi politikus ügyei iránt is, akkor természetesen szívesen folytatom az "emlékeztető hadjáratomat", harcomat a felejtés ellen! De egy feltétellel, ha a vita értelmes marad, és változásra ösztönöz!

Üdvözlettel: Spiritus Rector

Torgyán Viktor 2013.11.07. 15:32:39

@Spiritus Rector: Örvendek!

Utólag is bocs a "magukat minősítik" kitételért a hozzászólásom végén. Visszaolvasva már én is feleslegesnek tartottam...

Az emlékeztető posztokra szükség van - ha újabbak jönnek azt a nép nevében előre is megköszönöm :)

Igazság szerint egy önálló szájt kellene erre a célra, ahol név szerint lehetne keresni. Mert a blogposztokat elfújja a szél...

Spiritus Rector 2013.11.07. 15:37:25

@Torgyán Viktor:

Teljesen igaza van. Valóban jó ötlet egy független oldal létrehozása a "felejtés" ellen!

Lehet belevágok a dologba :)

Minden csak az idő kérdése...

Spiritus Rector 2013.11.07. 15:43:04

@Grigorij Pantyelejevics:

Nem. A cikk tanulsága, nem ez.

... Csak idézni tudom magam ...

Először is meg kell jegyeznem, hogy nem gondoltam volna hogy ekkora érdeklődés lesz eme bejegyzés iránt, már csak azért is mert egy valóban régi anyagról van szó, illetve azért is mert már korábban is foglalkoztam a "felejtés ára" kérdéskörrel de akkor senkit sem érdekelt a dolog. Ez is bizonyítja, hogy manapság mindenki azt keresi hol tudna kicsit szitkozódni, és vitatkozni, ahelyett hogy értelmes kommunikációt folytatnánk.

Le kell szögeznem az írásomat, se a jobboldal se a baloldal nem támogatta anyagilag. No+ Erkölcsi támogatás sem érkezett felém egyik harcvonalról sem.

A bejegyzésem megszületését a Magyarország politikai évkönyvének lapozgatása eredményezte ahol ráakadtam a dokumentumra, amely arra ösztönzött hogy akivel lehet megosszam az adatot érdekességként - mert feltételeztem, sokan nem találkoztak még vele ilyen formában. Orbán és a Fidesz ügyekről mostanság sokat olvasni, éppen ezért annak a veszélye hogy erről megfeledkezik a kedves olvasó szinte a nullával egyenlő, azonban a régmúlt idők eseményei könnyen kitörlődnek a fejekből.

De látom mindenki nagyon tájékozott a kérdésben. Aminek örülök!

Örülök, mert ez azt jelenti, hogy vannak még bőven sokan akik készek informálódni és nem felejtenek! Mert a felejtésnek ára van! Az ára egyszerű: nem fog változni semmi, minden kezdődik elölről! Jobb és Bal háborúja. A háború amely lényegében egy valamire kiváló, megosztja az országot, családokat szakít szét! Oh, és még valamire! Képes fenn tartani az ellenség képet mindkét oldalon, így erősítve a táborokat, és növelve a bejutás esélyeit.

Ez a politika, a társadalom és a kultúránk polarizációja! "Kell ez nekünk?"

A felejtésre igyekeztem felhívni a figyelmet már korábban is, mert sok tanulmány született arról, hogy a választók sokszor feledékenyek, ami részben a megosztottságot is eredményezi hazánkban illetve a politikai váltógazdaság létrejöttét.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy van élet a megszokott arcokon és politikákon túl is. Nem csak két oldal van, - nem lehet ennyire egyszerű a képlet - akad bőven mindenki számára kedvező kisebb nagyobb párt avagy közösség hazánkban - csak sokan nem ismerik őket, avagy kételkednek az erejükben - és így nem s válhatnak ismerté! Sajnos.

Azt annál inkább érzékelem, hogy ahogy az országban, úgy ezen a blogon is szinte lehetetlen értelmes vitát folytatni, hiszen mindig átfordul gyűlöletbe és utálatba a kommunikáció, amelynek eredménye értelmetlen káosz. Ennek a káosznak az eredménye hogy egy helyben toporgunk már 23 éve, és amit az egyik kormány megkezd, azt a másik lerombolja és majd újra kezdi az építkezést.
A vitákban is hajlamosak vagyunk nem figyelembe venni a másik fél érvelését, s csak magunkat erősítjük!

Hívhatjuk ezt kognitív disszonanciának is! Senki nem cselekszik az önbecsülése rovására. Senki sem enged az érveiből, mert az önmaga feladását is jelentené.

Ami pedig a legszomorúbb, hogy a kedves olvasók egy része már valóban üldözési mániában szenvedhet, mert olyanokat gondol, és képzel bele az adott szituációba ami ott sincs. Szellemi fikciók pedig szépek, de maradjunk a tényeknél.

És kedves @Torgyán Viktor és más kommentálók kérdésére válaszolva: Ha valóban ekkora az érdeklődés a többi politikus ügyei iránt is, akkor természetesen szívesen folytatom az "emlékeztető hadjáratomat", harcomat a felejtés ellen! De egy feltétellel, ha a vita értelmes marad, és változásra ösztönöz!

Üdvözlettel: Spiritus Rector

Spiritus Rector 2013.11.07. 15:48:58

@BSz: ... egyrészt, azért mert valamely embertársunk, negatív véleményt formálna Gyurcsány Ferencről, az csak azt jelentené hogy Fidesz orientált? nem hiszem. És fordítva ha valaki Orbán Viktort támadja, az egyértelműen csakis kizárólag, baloldali liberális szavazó lehet? Nem hiszem.

Továbbá neked is címezve bemásolom más kommentálóhoz is hozzáfűzött válasz véleményemet:

Először is meg kell jegyeznem, hogy nem gondoltam volna hogy ekkora érdeklődés lesz eme bejegyzés iránt, már csak azért is mert egy valóban régi anyagról van szó, illetve azért is mert már korábban is foglalkoztam a "felejtés ára" kérdéskörrel de akkor senkit sem érdekelt a dolog. Ez is bizonyítja, hogy manapság mindenki azt keresi hol tudna kicsit szitkozódni, és vitatkozni, ahelyett hogy értelmes kommunikációt folytatnánk.

Le kell szögeznem az írásomat, se a jobboldal se a baloldal nem támogatta anyagilag. No+ Erkölcsi támogatás sem érkezett felém egyik harcvonalról sem.

A bejegyzésem megszületését a Magyarország politikai évkönyvének lapozgatása eredményezte ahol ráakadtam a dokumentumra, amely arra ösztönzött hogy akivel lehet megosszam az adatot érdekességként - mert feltételeztem, sokan nem találkoztak még vele ilyen formában. Orbán és a Fidesz ügyekről mostanság sokat olvasni, éppen ezért annak a veszélye hogy erről megfeledkezik a kedves olvasó szinte a nullával egyenlő, azonban a régmúlt idők eseményei könnyen kitörlődnek a fejekből.

De látom mindenki nagyon tájékozott a kérdésben. Aminek örülök!

Örülök, mert ez azt jelenti, hogy vannak még bőven sokan akik készek informálódni és nem felejtenek! Mert a felejtésnek ára van! Az ára egyszerű: nem fog változni semmi, minden kezdődik elölről! Jobb és Bal háborúja. A háború amely lényegében egy valamire kiváló, megosztja az országot, családokat szakít szét! Oh, és még valamire! Képes fenn tartani az ellenség képet mindkét oldalon, így erősítve a táborokat, és növelve a bejutás esélyeit.

Ez a politika, a társadalom és a kultúránk polarizációja! "Kell ez nekünk?"

A felejtésre igyekeztem felhívni a figyelmet már korábban is, mert sok tanulmány született arról, hogy a választók sokszor feledékenyek, ami részben a megosztottságot is eredményezi hazánkban illetve a politikai váltógazdaság létrejöttét.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy van élet a megszokott arcokon és politikákon túl is. Nem csak két oldal van, - nem lehet ennyire egyszerű a képlet - akad bőven mindenki számára kedvező kisebb nagyobb párt avagy közösség hazánkban - csak sokan nem ismerik őket, avagy kételkednek az erejükben - és így nem s válhatnak ismerté! Sajnos.

Azt annál inkább érzékelem, hogy ahogy az országban, úgy ezen a blogon is szinte lehetetlen értelmes vitát folytatni, hiszen mindig átfordul gyűlöletbe és utálatba a kommunikáció, amelynek eredménye értelmetlen káosz. Ennek a káosznak az eredménye hogy egy helyben toporgunk már 23 éve, és amit az egyik kormány megkezd, azt a másik lerombolja és majd újra kezdi az építkezést.
A vitákban is hajlamosak vagyunk nem figyelembe venni a másik fél érvelését, s csak magunkat erősítjük!

Hívhatjuk ezt kognitív disszonanciának is! Senki nem cselekszik az önbecsülése rovására. Senki sem enged az érveiből, mert az önmaga feladását is jelentené.

Ami pedig a legszomorúbb, hogy a kedves olvasók egy része már valóban üldözési mániában szenvedhet, mert olyanokat gondol, és képzel bele az adott szituációba ami ott sincs. Szellemi fikciók pedig szépek, de maradjunk a tényeknél.

És kedves @Torgyán Viktor és más kommentálók kérdésére válaszolva: Ha valóban ekkora az érdeklődés a többi politikus ügyei iránt is, akkor természetesen szívesen folytatom az "emlékeztető hadjáratomat", harcomat a felejtés ellen! De egy feltétellel, ha a vita értelmes marad, és változásra ösztönöz!

Üdvözlettel: Spiritus Rector

Mr. Waszabi 2013.11.07. 18:36:18

@Spiritus Rector: lehet, agresszívnek tűnt a hszem - az is volt -, aminek egyetlen oka: ha valóban pártatlan az indíttatás, akkor időrendben kellett volna tárgyalni a delikvenseket. Ilyetén Orbán előbbre van a névsorban, mint Gyurcsány, mivel a romlás magvait ő ültette el első királysága idején. Az ellopott összegek illetve nemzetgazdaságnak okozott kár tekintetében meg pláne, hogy az erkölcsiről ne is szóljak. Gondolom ezt már csak azért is, mert a szegénységnek, megszorultságnak a maihoz hasonló szintjéhez és a hozzá való érzéketlen, beleszarós állami hozzáállásnak utoljára az első Orbán kormány idején voltunk tanúi, amikor hasonló retorika mentén, hasonló nyomor mellett "hasított az ország" a kedves miniszterelnök szerint.
Én sem felejtek.
Nem felejtem, hogy a kedves exnejem, nem kezdő, diplomás közalkalmazottként, száezernyi sorstársával egyetemben, 13 évvel ezelőtt még 10-ed annyit keresett, mint én, és harmad annyit, mint egy call center ügyintéző a versenyszférában.
A tömegek emlékezete meg arra emlékezik, Orbán éveken át kitartó hazudozásai nyomán, hogy Megyó milyen balfék volt, hogy megemelte a közszolgák minimálbérét, majd a diplomásokét is. Orbán hozzáállása mit sem változott egy-másfél évtized alatt. Illetve de: ma ne is tanuljon senki, rajta és sleppjén kívül mindenki és mindenki gyereke maradjon tanulatlan betanított munkás, havi pár tíz rugóért. Perzse, az ő gyerekeik kivételek, így már nincs min aggódni. Mindemellett a 150-160 ezres nyugdíjak is rendben vannak, sőt emelni kell (francokat).
Valami k-ra nem frankó itt, és azt is megmondom, hogy mi: a hazugság arról, hogy ki hazudott, miben, hol és mekkorát. Szerintem a legorbitálisabb most történik.
Nem akarom bő lére ereszteni, de érdemes megfigyelni, hogy Gyula alatt olajszőkítésből szereztek egyesek pár milliárdot, évek alatt. Aztán Viktorunk honosította meg a közbeszerzéseken keresztüli törvényes lopást, már tízmilliárdos nagyságrendben, ezt folytatta az MSZP, majd 2010-től a nagyságrend felugrott az ezermilliárdos nagyságrendbe. Napnál világosabb, ki a romlás magja és ki lopott többet. Ezért szóltam a poszt ellen, ezért mondtam, hogy nem aktuális és szaga van.

magándemokrata 2013.11.08. 06:25:58

@Spiritus Rector: Üdv! "A felejtésre igyekeztem felhívni a figyelmet már korábban is," Ok! Lássuk, értelme az lenne! De mondjuk kezd időrendben, mondjuk a rendszerváltástól. Az, hogy Ti függetlenek vagytok, olyan nincs. Aki politikai blogot ir, szerintem az valaki mellett, valaki ellen szól! Olyan nincs, hogy független! A kommentelők sem függetlenek, én sem, de meghajlok az igazság előtt, sőt behúzom fülem farkam ha az általam favorizált politikus besározódik! Tudom, hogy ez rossz de legalább nem fröcsögök egyből a másik oldalra. Olvasni fogom a blogot, ha lesz értelme, igy nincs!

magándemokrata 2013.11.08. 06:59:59

@magándemokrata: fröcsögés = védeni, a védhetetlent.
süti beállítások módosítása