Örömteli nap köszöntött ránk az elmúlt pár nap nyilatkozatai után. Minden nap tett egy hatalmas erejű bejelentést a kormány elősegítve az emberek boldogulását. Már-már hihetetlen, ami ebben az országban történik! „Ilyet még világ nem látott!” – nyilatkozta a kormányszóvivő.

495213946.jpgA Jólétet Mindenkinek Minisztériuma (JMM) tette az első bejelentést (a Jólét és a Jól-lét Minisztériumát összevonták decemberben – szerk.), miszerint megállapodtak a bankokkal és mindenkinek, legyen szó akár gyermekről, középkorúról vagy nyugdíjasról kiutalnak 1 milliárd forintot, hogy az emberek életük végégig jóllétben élhessenek, valamint egy gyűjtőszámlát is létrehoznak, hogy aki igényelne még, annak további összegeket folyósíthassanak a számláról.

A Boldogság Minisztériuma (BM) kitörő lelkesedéssel fogadta a bejelentést, és ők további kedvező intézkedést hoztak egy nappal rá. Ezentúl mindenkinek ingyen jár a Mosoly készülék, amitől az emberek egész nap mosolyognak és mellékhatásként vidámak is lesznek. A Jólét és Boldogság kormánya talált forrásokat a büdzsében ennek a készüléknek a beszerzésére is. Kormányzati forrásaink szerint a beszerzést a Mindenkinek a Legjobbat, a Legjobból Zrt. nyerte meg, de holnap ez is kiderül.

A bejelentés-sorozatnak ezzel nem lett vége. A Halhatatlanság Minisztériuma (HM) végül kiállt az emberek elé és bejelentette a régóta várt mentőcsomagját. Az Álomországban kifejlesztett Egészség Kapszulát ezentúl mindenkinek a részére kiutalják, ingyen, ezzel téve lehetővé, hogy az embereknek ne kelljen küzdeniük a mindenkit rettegésben tartó kórtól, a Betegségtől. Az Egészség Kapszula, mint korábban hírül adtuk teljes védelmet biztosít a Betegséggel szemben, valamint nem szabad elfeledkezni, hogy innen Csodaországból indultak útnak fiatal kutatóink, még a Nagy Változás előtti időkben, hogy álmukat valóra válthassák.

„Igazán örömteli híreket kaptunk az elmúlt napokban” – nyilatkozta a HurráOptimizmus Minisztérium (HOM) államtitkára, aki biztosított minket, hogy a napokban a HOM is tesz egy bejelentést. Forrásaink szerint ezentúl Rosszakarat Pesszimizmust kiutasítják országunkból, hogy soha többé ne lehessen köztünk. „Személyes véleményem, hogy ideje volt, mert ő emberiség elleni bűntetteket hajtott végre az évezredek során.” – nyilatkozta a Stressz Nincs Többé Minisztériumának tanácsadója.

A Mindenkinek Van Munkája (MVM) Minisztériuma is bejelentette rendhagyó intézkedését. Mint tudjuk az ilyenkor szokásos bejelentésére számítani lehetett. „Lassan itt a nyár, fiataljaink lediplomáznak és kilépnek a való életbe, ezért mindenkinek munkahelyeket teremtünk június végéig. A forrásaink rendelkezésre állnak, hála a kormánynak. Már csak a diplomák kiosztása van hátra.”- nyilatkozta mosolyogva az MVM minisztere.

 .........

Ugye mennyivel könnyebb lenne, ha nem tennénk semmit és mindent megkapnánk? De az élet nem ilyen…itt tennünk kell, azért hogy elérjük a céljainkat, az álmainkat. Együtt, nem széthúzva. Az ország és a saját sorsunk jobbá tétele a cél, ha cél egyáltalán ez….

 

Címkék: Fidesz Magyarország Kormány Belföld Választás Állam

A bejegyzés trackback címe:

https://barsonyszek.blog.hu/api/trackback/id/tr255778372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása