Újrakezdés

 2013.08.01. 23:17

Sziasztok!

Újraindítjuk a barsonyszek.blog.hu-t. A szerkesztők részben újak, részben a régiek. Mind fiatalok.

Újjászervezzük, új alapokra helyezzük, mert szükség van rá. Szükség van rá, mert 23 évvel a „rendszerváltás” után hazánkban még mindig silány a politikai kultúra, még itt vannak ma is közöttünk a múlt emberei és a „rendszerváltó” ’89-es politikai elit…

Mely azóta sem akar nyugdíjba menni. Így kimaradt a magyar politikából 2-3 generáció…

Ezen változtatni kell! És mi is azon leszünk. Szókimondó, lényeglátó bejegyzésekkel, a fiatalok többféle véleményének megjelenítésével szeretnénk mi is tenni valamit! Hozzátenni a saját részünket a nagy egészhez. A változás, megújulás folyamatához.

Újraindulunk, mert sok gondot, hibát, javítandó problémát látunk a világban magunk körül, melyek nem maradhatnak így. Elfogy és szétszakított a magyarság. A fiatalok apátiába süllyednek, elvándorolnak, vagy elmenekülnek a politika, a bizonytalanság elől…

Mi nem szeretnénk egy szétszakított, gyökerek nélküli országban élni.

Hisszük, hogy Mi Magyarok egyszer újra felemelt fejjel járhatunk megint. Itt a Kárpát-medencében. Hisszük, hogy hazánk újra megbecsült országa lehet Európának, hogy lehetünk egyszerre magyarok és európaiak… Hisszük, hogy hagyományaink szerint megférhet egymás mellett múlt és jövő, a régi és az új… Csak tenni kell érte.

Változást akarunk. És mindig a fiatalok hozzák a változást!

Olvassátok hát szorgalmasan szerzőink írásait, csatlakozzatok facebook oldalunkhoz, igyekszünk a bizalmat megszolgálni!

 parlament_600x328.jpg

Bársonyszék Blog (barsonyszek.blog.hu)

E-mail: barsonyszek@gmail.com

Facebook: http://facebook.com/barsonyszek

Twitter: http://twitter.com/BarsonyBlog

Címkék: Magyarország EU Politika Közélet Kormány Ellenzék Újrakezdés Itthon Határok Nélkül

A bejegyzés trackback címe:

https://barsonyszek.blog.hu/api/trackback/id/tr935439147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása