Győrben is élnek bikák

 2013.09.30. 14:25

A napokban kapkodtam a fejem, hallgatva a híreket mennyi minden történik kis országunkban: Zuglóban "lé-átmentések", míg máshol "fehéres mámorban fürdőzés". Csupa izgalom és ámítás. Kenyeret és cirkuszt! Én amondó volnék nézzünk körbe máshol is. Kis országunk tartogathat még meglepetéseket a bulvárra szakosodott közönség számára. Igaz bizonyítani itt semmit sem kell, rágalmazás meg zajlik ezerrel. Ilyen ez a világ! Megalapozottságnak nyoma sincs, de hír mégis, még ha rejtve is szeretnék tartani. Vegyünk szemügyre egy konkrét példát: A győri bika esetét a zsenge lánnyal. Igen tanulságos és morbid történet ez! Érti aki érti. Vágjunk is bele! 

bika.jpgVolt egyszer egy álmatag bika, kit sokan narancsosnak gúnyoltak. Narancs volt ő a javából, ámbár természete igen bikásra sikeredett. Nem bírt ő a vérével - mondjuk ki. Becses posztot is örökölt. Kiérdemelte azt tisztes választás keretében. Ő volt a legjobb a bikák közül. Sokáig szunnyadt a természete, de nem bírta a terhet. Lánya fiatalságát elirigyelve kísérletezgetett. Megkóstolta leánya bájos hölgybarátját, kinek neve ködbe vész. A Bika is rejtve marad, és a fiatal leány eltűnik. S mintha mi sem történt volna, az ügy elszottyadt. Volt és nincs. Ekkor a nagy klasszikust idézve a győri bika esete egyszóval illethető: "SOHAMÁR" - volt és nincs. Igaz volt -e, nem tudom. De a hír az hír, még ha az soha igaz sem volt.

Címkék: Belföld Győr Bulvár Itthon

A bejegyzés trackback címe:

https://barsonyszek.blog.hu/api/trackback/id/tr85539585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása