Charles Morin bemutatkozása

 2013.08.15. 17:57

Van egy olyan szint, ami alá nem érdemes menni. Vannak olyan emberek, akikkel nem érdemes vitatkozni. Most mégis kivételt teszek, mert Dániel Péter legújabb Facebook-bejegyzése tökéletesen illusztrálja azt, hogy mi a baj a magyar közélettel, politikával.

Íme a bejegyzés: „Először jött az örömhír, hogy végre felfordult csatáry lászló. Utána hallom, hogy végleg kitiltják Románia területéről a neonáci vonát és a jobbikot. Ha estig valamilyen baleset éri wittner mariskát is, akkor ez tényleg egy tök jó nap lesz.”

Most hadd ne foglalkozzak azzal, hogy Dániel Péter civilizációnk egyik legfontosabb értékét, az emberi élet méltóságát lábbal tiporja. Más kárán, főleg halálán örülni a legelvetemültebb emberek szoktak.

Amivel foglalkozni kell most, ebben az esetben, az a felfoghatatlanul nagy düh és harag, amit a közéletben az emberek egymás iránt éreznek. A „szekértábor-harc.” A folyamatos mocskolódás. Mintha csak nem is lenne más indoka a közéletben való részvételüknek, mint hogy a másiknak ártsanak.

A leglényegesebb dolgot az ilyenek mindig elfelejtik: sosem valami ELLEN, hanem VALAMIÉRT kell küzdeni! Szabadságért, békéért, boldogságért, jólétért – és nem a „mocskos fasiszták/zsidók/cigányok/magyarok” ellen.

Akit a gyűlölet hajt, az csak rombolni képes, és nem pedig alkotni. És lerombolja azt, ami eddig megmaradt jónak és szépnek ebből az országból.

Változtatni kell. Épp ezért írok a Bársonyszék blogra.

Címkék: Magyarország Közélet Belföld Itthon Politikus

A bejegyzés trackback címe:

https://barsonyszek.blog.hu/api/trackback/id/tr305458807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása